Nimetön

Runoilija Amina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2020 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen sittenkin kuullut ääniä

käskeviä, toruvia
Kehottavia
Kiduttavia
öisin takertuvia
Vaikka olen halunnut
hukuttautua
niin monessa hetkessä
oranssin katulampun alla, alle

Se muistuttaa kuplien suunnasta
Kohoavat liittyäkseen suurempaan,
turha yritys

Kuvittele

tuhkaa varpaalla
enkä saa pyyhkäistä
täytyyhän se tuntea
jotta tietää yhä hengittävänsä
pistelevien poskien turtuessa
Vaikka kylmät raajani satuttavat
omaa lihaani
täytyyhän se tuntea
kuinka nesteellä on tapana virrata alajuoksulle

Vaikka täällä ei ole enää mitään
täytyy nousta haukkomaan henkeä


Kuka minua suojelee?
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot