Sinä olet minä

Runoilija Amina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2020 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
sinä olet minä
näetkö saman

piinaavat yöt
unet
tietämättömyys

enemmän kuin kukaan
koskaan

sekunnit kuluvat
ja minä odotan

kunnes
lähes samoilla koordinaateilla
olemme hankeen kaatuneet
sieluttomat kumppanit

toisiltaan riistetyt
toisilleen riistetyt henget

kuinka sinä veit minulta
minä vien sinulta


sinä olet minä

erottamattomat
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvatunteista ilmaisua.

vahva runo, hieno

Mystinen tunnelma, kauniin upeassa runossasi! Pidän kovasti

 

Käyttäjän kaikki runot