Toive

Runoilija Miksu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 20Vuotias lyyrikko&säveltäjä
 

Talvi on tulollaan ja lumipeittää maan.
Tähdet alkavat tuikkimaan ja kylmyys
saa revontulet leiskumaan.
Niitähän sinä halusit mennä katsomaan
ja se toivomus toteutetaa.
Kun perille pääsisimme näky olisi
henkeäsalpaavaa. Revontulen tanssia
pääsisimme seuraamaan, se saa silmäsi
kimaltelemaan, kuin pohjantähti taivaalla.
Näin toiveesi saan toteutumaan ja yhdessä
pääsemme uutta elämää taivaltamaan.

Selite: 
itse pidän kauniina. Kerro sinä mielipiteesi?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan nätisti soi tämä runo, keskivaiheilla ehkä vähän tökkii mut kokonaisuudessaan hyvä.

Ihan nätisti soi tämä runo, keskivaiheilla ehkä vähän tökkii mut kokonaisuudessaan hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot