raaka voima

Runoilija Savon Sulttaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen insinööri savon sydämmestä.<3
 

konekivääri nakuttaa kuolemaa
kuumuus korventaa pakkasen polttamia käsiä
tähtäimen läpi näen elämän ja kuoleman
välissä puristus ja rekyyli
velvollisuus
käsky
halu elää
pakko tappaa

Selite: 
maailma tulee vielä palamaan
Kategoria: 
 

Kommentit

todella pelokkaita tunnelmia runossa, toivotaan että maailma säästyisi, palamiselta

 

Käyttäjän kaikki runot