Ruotsin vihko

Runoilija Savon Sulttaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen insinööri savon sydämmestä.<3
 

Lämpö sisälläni
mut hulluksi muuttaa
paikallani istua
malta en.

Kovasti haluaisin sinulle jotain sanoa
mutta uskalla en.
Katseesi lämmittää
valtaat ajatukseni, uneni
näenkö sinua enää
tiedä en
mutta toivon
suunnattomasti.

Selite: 
Vanhasta lukioaikaisesta ruotsinvihkosta löytynyt runo. Kaipaisi kyllä hieman hiomista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vari olo toivottava.

Tuttu tunne varmaan jokaiselle joskus...hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot