punaista valoa

Runoilija Savon Sulttaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen insinööri savon sydämmestä.<3
 

en tunne itseäni
joku toinen sielu on vallannut ruumiini
kuka minä olen
en tiedä
vastaukset leijuvat tuulessa
en saa niistä kiinni
kuinka saan entisen itseni takaisin
en tiedä
haluanko edes?
kuinka jatkaa eteenpäin
en tiedä mitään
minun täytyy tutustua itseeni
päivä kerrallaan
kunnes ymmärrän
kunnes rakastan
ei voi rakastaa toista
ellei osaa rakastaa itseään
ei voi oppia ymmärtämään toista
ellei ymmärrä itseään
pitää pyrkiä tasapainoon
sielun ja ruumiin välillä
vasta kun tuntee olevansa yhtä
voi elää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot