Loska

Runoilija Savon Sulttaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen insinööri savon sydämmestä.<3
 

valo heijastuu ikkunasta
en näe kasvojasi
on kesä
mielessäni ikuinen syksy
kadut tulvillaan iloisia ihmisiä
kahlaan loskassa kohti huomista
pimeää, kylmää huomista
yksin
aivan yksin

vain kaksi asiaa mielessä
jotka pitävät minut hengissä
muisto
kauniista hymystäsi
lämpimästä katseestasi
ja toivo
nähdä ne
vielä kerran.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loska sulaa... kohta. ehkä tulossa onkin uusi hymy, uusi katse!

 

Käyttäjän kaikki runot