Mennyt

Runoilija Savon Sulttaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen insinööri savon sydämmestä.<3
 

niin kauan
niin kauan on siitä

kun viimeksi kuulin sinun vittuilevan tuntemattomille
liian kauan
tahtoisin vain palata menneeseen
irstaat viestit
typerät jutut
olit kuitenkin ihana
en tiedä miksi
enkä varmaan tule koskaan tietämään.

Selite: 
Omistettu maijamarialle<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot