Odotan

Runoilija MaDonna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee, mitä minä sanon, vaan mitä minä tarkoitan.
 

En jaksaisi enää,
valvoa öitäni
ja odottaa.

Jatkaisin kulkuani,
ilman sinua,
jos se olisi mahdollista.

Sydän käskee pysähtyä,
jäädä paikoilleen.
Se pakottaa kaipaamaan.

Kaikkialla ympärilläni,
vallitsee tyhjyys.
En halua tuntea mitään.

Sisälläni,
syvällä sielussani,
tunnen maailman pysähtyvän.

Selite: 
odotanko turhaan?
Kategoria: 
 

Kommentit

sen haluaisin myös tietää.. koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot