Vain ilmaa

Runoilija MaDonna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee, mitä minä sanon, vaan mitä minä tarkoitan.
 

Älä katso minua.
Älä hymyile minulle.
Älä kosketa.
Älä pyydä viereesi.
Tai joudun aloittamaan taas kaiken alusta.
Ole niin kuin minua ei olisikaan.
Anna mun olla sinulle vaan ilmaa.

En mä sittenkään osaa tulkita katsettasi.
Ja sydämeesi en halua enää edes mahtua,
siellä oli niin helvetin ahdasta.
En minä täyttänyt sitä,
sen teki eräs toinen.

Selite: 
yksipuolista rakkautta.
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot