Lupaus

Runoilija MelancholyMerodi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Solmitaan lupaus,
Sidotaan se paperiin hentoiseen
Piilotetaan lasipurkkiin
Haudataan maahan jäiseen

Jotta kukaan ei koskaan sitä löytäisi
Ja purkkiamme rikkoisi
Lupaustamme löytäisi ja paperia repisi

Lupauksemme ei huuliltamme karkaa
Edes toisten korvissa pienenä kuiskauksen suhina kuulu
Aarteemme on kätketty vain meidän
löydättäväksi
Muistot salaiset sydämessä muistettavaksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot