Turvani

Runoilija Memento Mori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen läpi jäätyneen ikkunan
Läpi kasvojeni heijastuksen
Tuolla ulkona on kylmä maailma
Täynnä tuskaa ja kuolemaa

Sodan koirat kulkevat ympäröivän kurjuuden läpi
Punainen aamunkoi värjää taivaan verenpunaiseksi
Kylmä tuuli käy läpi yön, saattaen kaiken kohmeeseen
Synkkä sumu peittelee kauheutta, kuin häveten

Ääni kutsuu minua takaisin, takaisin lämpimään
Unenpöpperöinen ääni: Rakas, mitä katselet?
En mitään, vastaan, kaunis päivä tänään, nuku vain..
Mmm-m…

Puen päälleni, nostan kilpeni ja valmistan aseeni.
Meidät on lähetetty maailmalle murrettaviksi
Ovella pysähdyn kuuntelemaan hiljaista toivetta
Ainahan minä, kulta..

Pian on ovi sulkeutunut, ja turvani lähtenyt maailmalle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot