ovat

Runoilija johanna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juoksen niin lujaa kun pääsen
mutten kuitenkaan liiku
Kirat juoksevat perässäni
ne saavuttavat minut kohta
Eteeni ilmestyy talo
suuri laho autiotalo

Juoksen sisään
sisällä on paljon portaita
aivan liikaa ja ne liikkuvat
Portaiden päissä on ovia

Äänet loppuvat
on hiljaista
aivan liian hiljaista

Yksi ovista levähtää auki
suoraan edessäni
ovella seisoo
tumma hahmo kaapu päällä

Juuri kun hän otaa huppua päästä

herään

Selite: 
onneksi on iha vaa unta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot