niitty

Runoilija johanna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suurella niityllä on paljon
telttoja, latoja, aitoja ja ihmisiä
Eräänlainen kylä

Aurinko paistaa
taivas on pilvetön
Se valaisee koko niityn

Niityn ympärillä on tiheä metrsä
Yhdeltä laidalta kuitenkin
näkyy peltoa silmän kantamattomiin

Kaikki on rauhallista kunnes...

Eräs mies ottaa keihään esille
ja alkaa heitellä sillä muita
osuukin moneen
osa menehtyy

Mies lähestyy kädessään kahdeksan keihästä,

ensimmäinen - reilusti ohi

seuraavat kolme liian lähelle

viides keihäs irtoaa miehen kädestä

keihäs lähestyy

kaadun

keihäs on kymmenen sentin päässä kasvoistani

HERÄÄN

Selite: 
onneksi tääki oli vaan unta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot