sinun

Runoilija johanna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin sylissäsi
sain lämpimän suudelman
sait paikan sydämestäni
toivottavasti sain itsekkin
paikan sydämestäsi

Älä lähde pois
ja jätä minua yksin
etsimään kaltaistasi

En löydä sitä helpolla
sinut tahdon pitää luonani
toivottavasti olet luonani pitkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot