Nimetön

Runoilija johanna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monet kantavat raskasta ja kovaa kilpeä,
jonka taakse on helppo suojautua

hankalissa tilanteissa,
liian läheltä liippaavissa aiheissa,
itselle vaikeissa asioissa,
liian henkilökohtaisissa asioissa ja
vaikeasti kohdattavissa asioissa.

Itse kuulun tähän samaan ryhmään,

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuohon on helppo yhtyä..

Oivallisesti ja koskettavasti kuvattu.

 

Käyttäjän kaikki runot