Nimetön

Runoilija Animated

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Imus sicuti si tu would non imus aliter "
 

Olet kaunis.
Elämäsi on kaunista.
Kaikki humaltuvat kauneudestasi.
Sä olet kaunis ulkoota ja sisältä.

En ole katkera Jumalle,ettei hän luonut minustakin yhtä kaunista,yhtä säteilevää.

Olen katkera,että hän loi sinut.
Loi sinut tänne kulkemaan tavallisten ihmisten kanssa,ihmisten jotka ovat tavallisia ulkoota ja sisältä.

En ole myöskään katkera sinulle kauneudestasi.
Olen sinulle katkera siitä,miten imet minusta kaiken pienenkin kauneuden,miten imet minusta elämänhaluni.
Miten teet minusta taas yhden uuden vihanneksen sairaalan kalteri sänkyihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eri tavalla katkera runo, mielenkiintoinen.

 

Käyttäjän kaikki runot