MUISTATKO VIELÄ?

Runoilija cheriot

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit nuori,kaunis ja hento.
Hiuksesi pikät,somasti palmikoidut.
Tulit luokseni yllättäen.
Mitä minussa näit?
Ehkä jokin minussa sinua kiinnosti.

Sinä katsoit minua,minä sinua.
Sanoit tavataanko illalla.
Silloin lävitseni kävi kuin kuuma tuuli.
Taisin heti silloin sinuun rakastua.

Me tapasimme kerran toisenkin.
Olimme nuoria viattomia.
Viihdyimme yhdessä.
Rantakalliolla istuimme veden kimallusta katsellen.
Ei meillä ollut sanoja.

Olisin halunnut sinut ottaa syliini.Olisin halunnut sinua suudella ja sanoa rakastan sinua.
En tohtinut sinuun koskea peläten että lumous pois
haihtuisi.

Tuli aika juhannuksen.Silloin istuimme puiston penkillä.
Emme puhelleet.
Silloin sinut syliini otin.
Silloin sinua suutelin.Sinä vastasit siihen.

Silloin oli hetki joka unohtumattomasti piirtyi sieluihimme.
Olimme nuoria rakastimme toisiamme.

Selite: 
Tällaista ei kukaan voi monasti elämässään kokea...
Kategoria: 
 

Kommentit

niin ne kauniit tunnemyrskyjen hetket ne jää ikiajoiksi mieleen, mutta ei ne tunteet iän myötäkään minnekään katoa, kun sopiva ihminen kohdalle osuu niin myrskyssä ollaan, kaunis runo

Nuoruuden kaipuuta. Upeita muistoja. Tiedätkö, ei nuoruus ole iästä kiinni, vaan ajatuksista. Sitä voi olla nuori vaikka satavuotiaana!

 

Käyttäjän kaikki runot