AJATUKSIA RAKKAUDESTA

Runoilija cheriot

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä on rakkauden määrä?
Paljonko sitä on jaettavaksi.
Sitä joka on aitoa todellista
rakkautta.
Sitä jota ei ole teeskennelty
tiettyyn tarkoitukseen.

Onko se edes rakkautta jos se ei käy
yli kaiken muun.
Mikä voi sammutta todellisen rakkauden?
Ei mikään, se ei suostu kuolemaan.
Sen palo polttaa ainiaan.

Rakkaus on ikuinen,tunteet tulevat ja menevät.
Todellinen rakkaus pysyy.
Se ei etsi itsekkäästi omien halujensa tyydyttämistä.
Se haluaa kohteensa täydellistä onnea ja tyydytystä.

Selite: 
Mietelmä rakkauden olemuksesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen tuota tässä, elämässäni, pohtinut pitkään ja hartaasti..myös sitä, mikä "aitoa" rakkautta puolisoon ja mikä on enää vain "ystävyyttä"..

Kiitos ajattelemisen arvoisesta tekstistä!

upea runo=)

Olen täysin samaa mieltä. Tämäkin hieno, sinulla on niin oudon kiehtova tyyli.

suosikkeihin

Juuri tuo, ei oma napa vaan toisen napa.
kun molemmat ajattelee niin, että kuin toiselle on hyvin, on asiat todella hyvin.

mutta, ei saa miellyttää toista, niin että itse vaan miellyttää eikä saa toisen hyvänä pitämisestä onnea itselleen...

dilemma.

mutta runosi on kaunis ja täyttä totta

*halauksia* kiitos kauniista sanoistasi, kyselet isoja kysymyksiä, rakkaus tuntuu että elämmekin saadaksemme sitä, tai ainakin se tekee elämästämme elämisen arvoisen, toisen kosketus, ei siihen koskaan kyllästy, iho ihoa vasten kuten poskitanssissa sekin riittää, kirjotat koskettavan kauniisti ja pohtivasti, aivan noin se kypsässä rakkaudessa toteutuukin

 

Käyttäjän kaikki runot