Tässä hetkessä

Runoilija ffd57bef133d60026857a34339b13b71

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 1.7.2018 14:14

Asuinpaikka: 0c6293eb15b48a158228807c4f8ebad4
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimman heikkouden hetkellä, minä itseni armahdin... anteeksiannolla.


Kiitos, kun kävit, jätän kaikkinaisen vastuun tekstieni tulkitsemisesta lukijan omalle kontolle;)



"Tunne sääliä niitä kohtaan,
jotka sammuttavat tulen
ja kuvittelevat olevansa turvassa."

                         (Tommy Taberman)
 
 

usvan lailla
ympärillesi kietoudun
ihoni ihoosi sulautuu

käteni alla
sydämesi syke

unettomana
uneesi vaellan

tässä hetkessä

maailmankaikkeus

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hetki tuo - Kaikkein.

Äärettömän kaunis runo.

Huokaus, ihana herkkyys tässä hetkessä

Hieno hetki, toivoisi sen kestävän. Onnittelut!

Kaunis
Kaunis
Kaunis
Kaunis
Kaunis

Kaunis, aistillinen runo. Lämmin, herkkä.

Kaunis.

Kaunis ja tunteellinen runo. Pidin paljon.

mielettömän kauniin kuvan piirrät tällä runollasi. huh!

Tässä hetkessä maailmankaikkeus.Totta.

Tässä ja nyt kaikki. Lämmin tunnelma kuvaus kauniista hetkestä:)

Herkkä ja kaunis hetki jossa lepää onnellisuus a rakkaus. Hieno runo.***

Tässä hetkessä, kaikki

Sellainen ihana, rakkauden hetki on KAIKKI, koko maailma.

Kertakaikkiaan kaunis... Runosi alkaa ja päättyy aivan ihanasti... Suosikkeihin.

Kaunis hetki,
ennen uneenvaipumista,
hauras, kuin jäätynyt lasi!
Pidin paljon!

kaunista todella.
tiedän tunteen... :)

Todella upea !

kaunis
tämä on sitä ns. tunteiden sitomista runoksi.

kauniisti olet hetken tallentanut runoksi

Rakkauden hellä hetki, vartioit rakkaasi unta. Niin syvä tunne tässä runossasi!

ihanaa, kaunista, valloittavaa! tässä runossa on Sitä jotakin :)

Herkkä ja taidokas runo hetkestä joka on kaikki.

Koskettava ja kaunis hetki on runoosi taltioitu.

Levollinen,rauhallinen. Niin kaunis runosi!

Utuista ja ihanaa. Hetki täynnä taikaa :)

Niin kaunis..

kaunis, ei liian monimutkainen.
tehoaa juuri yksinkertaisuudellaan
lyhyydellään.

 

Käyttäjän kaikki runot