Hymyillen

Runoilija ffd57bef133d60026857a34339b13b71

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 1.7.2018 14:14

Asuinpaikka: 0c6293eb15b48a158228807c4f8ebad4
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimman heikkouden hetkellä, minä itseni armahdin... anteeksiannolla.


Kiitos, kun kävit, jätän kaikkinaisen vastuun tekstieni tulkitsemisesta lukijan omalle kontolle;)



"Tunne sääliä niitä kohtaan,
jotka sammuttavat tulen
ja kuvittelevat olevansa turvassa."

                         (Tommy Taberman)
 
 
Hymyillen, sinä taas saavut
syvälle silmiini upoten,
          yhä vaimollesi tuoksuen

Ja minä annan sinun minua himoita
minä annan sinulle ruumiini,
           himosta vapisevan

Ja minä annan sinulle, minun tuoksuni

           terveiseni vaimollesi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uuu...kielletty hedelmä hyvin kuvailtu! <3
Tämä oli kyllä rohkea, vahva ja intohimoinen, hieno runo!
Kuin petollista hymyilyä - tarkoituksella - mutta sana ruumis/-eloton voidaan käyttää vain kuolleista ; elävistä/-tuntevista ; keho !
Vaikuttava, moninaisia tunteita herättävä runo.
Mukavan roisi.
Kun kolahtaa, niin kolahtaa :)
Ja tuoksut, niin.
Ne ovat tooosi Tärkeitä ..

Kuka ymmärtää vetovoiman lait,
eipä vissiin kukaan.
Intohimoinen ja rietas, hehkuvan kuuma runo. 
Hieno kokonaisuus, runosi lopetus mainio.
 

Käyttäjän kaikki runot