Sinä yönä

Runoilija ffd57bef133d60026857a34339b13b71

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 1.7.2018 14:14

Asuinpaikka: 0c6293eb15b48a158228807c4f8ebad4
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimman heikkouden hetkellä, minä itseni armahdin... anteeksiannolla.


Kiitos, kun kävit, jätän kaikkinaisen vastuun tekstieni tulkitsemisesta lukijan omalle kontolle;)



"Tunne sääliä niitä kohtaan,
jotka sammuttavat tulen
ja kuvittelevat olevansa turvassa."

                         (Tommy Taberman)
 
 

Sinä yönä flamingot tanssi
ja kurjet suolla huusi.
Sinä yönä sudet arolla ulvoi,

enkä rakkauteni määrää ymmärtänyt.

Ei meitä erottaa minkään pitänyt,
me oltiin päätetty niin.
Vaan tahtoa taivaan,
ei ihminen muuttaa voi.

Oli onnemme suuri,
suru suurempi rinnassain nyt

Sinä yönä flamingot tanssi

enkä rakkauteni määrää ymmärtänyt.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis runo jossa elämä päättyi toisen kyyneliin.****

Haikeansuloinen ja kiehtova runo tunteista joiden merkityksen ymmärtää liian myöhään!

Tämä on jotenkin uskomattoman vahva runo. Viimeiset säkeet jäävät kaikumaan mielen syövereihin. Kiitos tästä :).

Ohos.....
Miten kaunis :)

Kuin kaunein laulu.
Aivan ihana.
Tällaista kun saisi lisää tälle sivustolle.

Oikein hieno, flamingot ja kurjet ja sudet, hyvä yhdistelmä.

Mielettömän kaunis!
Lukijalle jää hämärän peittoon, mitä oikein tapahtui, siksi erityisen onnistunut, tulkittava runo!

todella kaunis. tuon yhden lauseen toistaminen kruunasi kaiken, koska lause oli koskettavin ja kaunein koko runossa. kauniisti kirjoitettu.

kaunis,
todella kaunis ja koskettava

herkkä tunnelma. Oikein kaunis :)

Tämä on todella surullinen...kaunis...mutta niin surullinen...

Koskettava, taiteellinen runo, mutta suru on läsnä niin haikeana...

Nuo flamingot.. tässä runossa on tunnelmaa. Tykkään tykkään tykkään.

Surullisenkaunis!Haikea olo ja tunne jäi tästä.
Jälkeenpäin, vasta ymmärtää rakkauden todellisen arvon.Eikä sitä opikaan muuten, kuin elämällä sen todeksi!Hieno.

Haikean kaunis runo

Luot tunnelman todella hienosti, kosketat lukijaa syvältä.

Kaunis ja koskettava...

Hienoa kerrontaa
 

Käyttäjän kaikki runot