Hajatelma nro 142

Runoilija jortsi

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2004
Viimeksi paikalla: 17.5.2017 13:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.1.1961

Ojasta allikkoon ja takaisin.
 

Ristikon varjossa
vietin ihanaa kesäpäivää.

Onneksi siirryit sisälle
täyttämään ristikkoja.

Rusketuin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava, kesäinen ja monitulkintainen hajatelma.
 

Käyttäjän kaikki runot