Tähtitaivas

Runoilija jortsi

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2004
Viimeksi paikalla: 17.5.2017 13:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.1.1961

Ojasta allikkoon ja takaisin.
 

Ihailin talvisen hohtavaa tähtitaivasta.

Se kimmelsi vain minulle.

Pakkanen ritisi ja revontulet
leikittelivät kasvoillani.

Löysin tuttuja kuvioita taivaalta.

Jotkut olivat kuin ompelukaavoja,
mystisiä taivaankappaleita sikin sokin.

Olin pihalla.

- Avaimet olivat sisällä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yllätyksellinen, humoristinen lopetus.

hauska!

Herkän koskettavaa.
Mukavaa syntymäpäivää.

kaunista kuvausta ja tuo loppu, aaah

Mainion oivaltava, ja hauska.

Pidin.

Tykkäsin tästä yllätysrunosta ! Hyvä !
Hyvää syntymäpäivää !

alku tavan sanaa,lopussa hieno riimi-ja ajatus

Toivottavasti pääsit lopulta sisälle, etkä paleltunut.
 

Käyttäjän kaikki runot