toisintoja

Runoilija SatuSirkka

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällanen hilpeä hissukka joka tykkää eläinaiheisist runoista ja vähän kaikesta muustaki sellasesta
 

niin lysähti simpun tie
lyhyeksi;
hiisi tuli ja vei järviset porkkanat

hyinen oli lampi ja kyinen
monta miesraasua syönyt
kuin pahinkin pannahinen

siellä mutaa missä
turilas möyhii,
sanotaan
eivätkä laiskat suolteet ymmärrä
lipunnoston merkitystä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo, jkonka sisäistämiseen
vaaditaan lukukertoja, huumoria
ja älyäkin.

Huikean hyvää tekstiä,
josta nautti lukien, kokienkin.

Kiitos.

Minulla ei sitten varmaan ole tarpeeksi älyä ja elämänkokemusta, kun en tätä täysin hoksaa ;). Pidän kuitenkin tästä kovasti ja täytyy paremmalla ajalla tutkia merkityksiä tarkemmin. Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot