Nimetön

Runoilija nurinkurinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksi on niin väsynyt.
 

Käsissä tuntuu yhä kaipuisat kosketukset
ja kierrän kylmää maisemaa
sisään päästävän ikkunan
ainakin kahden metrin päästä kahvikupin kanssa
Muistelen lauseitasi kuin
vuoden kauneimpia laulun säkeitä
ja hyräilen sinua taas sinisenkirjavaan sunnuntaihini;
tänään pidän villasukat jalassa
ja sängyn petaamattomana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sopivan särmikäs.

hieno tunnelma

Mukava, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot