kanssasi

Runoilija pajuangervo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vaaleanpunavalkoraidallinen
 

ilman siuta mie oisin täällä yksin.
täysin yksin
ihmisten keskellä,
jotka eivät miusta välitä.

sanovat
hei susanna

ja lähtevät pois.

jos toinen meistä on heikko,
se olen mie.

itken itseni sokeaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"itken itseni sokeaksi"
kertoo kaiken.
todella upea runo.

ilman heikkoutta ei voi olla vahva. muista hei se.

u.p.e.a.a

 

Käyttäjän kaikki runot