vauva

Runoilija kissankello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori nainen, jonka ajatukset lentävät tuulen lailla...
 

pulleat kädet, punaiset posket
jokeltaa, jos siihen kosket
potkuhousut raidalliset
silmät isot ja siniset
hymy kuin pienen enkelin
sängyllä makaa selin
suuret silmät tuijottaa
lapsen äänellä naurahtaa
vailla huolia ja murheita
onnesta kasvot säteilee

Selite: 
näitähän löyty yllättäen pöytälaatikosta ihan mielettömästi... p.s must tuli tammikuussa kummi
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista :)

lapset on aivan ihania... :)
söpö oli sun runos!

Minusta tuli helmikuussa kummi :)

 

Käyttäjän kaikki runot