lähtö

Runoilija kissankello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori nainen, jonka ajatukset lentävät tuulen lailla...
 

tuulessa tuoksuu kaipaus
ikävä puristaa sydäntäni
miksi emme voi olla kuin puu ja sen juuret
aina yhdessä
mutta me olemme kuin oksat ja niiden lehdet
tuulen mukana pois lennän
sydämeeni painan kasvosi sun
niillä kultaan muistoni mun
edelleen seison tässä
-en päästänytkään irti

Selite: 
tääki löyty mun arkistoista...
Kategoria: 
 

Kommentit

siis tää on aivan ihana... :)

 

Käyttäjän kaikki runot