kynttilä

Runoilija kissankello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori nainen, jonka ajatukset lentävät tuulen lailla...
 

pieni kynttilä huoneen nurkassa
vanhan lipaston päällä yksinään
liekki tanssii tuulen tahtiin
varjot seinillä seikkailee
valoa hämäryyten hieman tuo
lämpöä ympärilleen vielä vähemmän luo
tunnelman soman se aikaan saa
yksin pimeässä asustaa
toiveet se toteuttaa
jos joku liekin puhaltaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi tää oli hieno!mä pidän just tälläsistä runoista jotka kertovat yksin kertaisista ja joka päiväisistä asioista..ihana runo ja kiitos arvostelustasi. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot