Nukkumatin unohtama

Runoilija kissankello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori nainen, jonka ajatukset lentävät tuulen lailla...
 

kello yöhön tikittää
silmät selällään sängyssä makaan.
kuu kiertää taivaan kiitorataa
ajatukseni villisti vaeltaa.
kaupungin valtaa pimeys ja hiljaisuus
haen jääkaapista maitoa.
aamu horisontissa jo sarastaa
pyörin enkä löydä hyvää asentoa.
puhelimen herätys piipittää
aijai kun nyt alkoi väsyttää.

Selite: 
Kaippaa vielä "pikkasen" hiontaa. On vähän ongelmia tän unen saannin kanssa =).
Kategoria: 
 

Kommentit

niin tuttua..:) hyvin tiivistetty!

Tutulta kuulostaa. *huoh*
Niinhän se on... kun mieleen kiertyy sekava ajatusvyyhti, ei unelle ole enää tilaa.
Sattuvasti sanailet mukavin riimein! :)

Ihan kuin mullakin! Tuo maito tuossa välissä on mukava lisä. Kiitos kommentistasi :)

joskus tuttua.. kyllä se nukkumatti sieltä vielä tulee..kun löytää oikean osoitteen..:)

 

Käyttäjän kaikki runot