Nimetön

Runoilija scorpion-girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteidenpurkauksia ja tuulenviemiä.. :)
 
                  Rakastat minua liikaa
Tahdon vain vapautta
Ilmaa
Haluan hengittää omilla keuhkoillani

Huutaa ääneen
etten enää jaksa


En jaksa elämää
En halua kuolemaa

Paikallaan
Seisahtuneena ajassa
Eikä ikinä eteenpäin
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot