haaveiden aika

Runoilija HeiNäNeiTi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

on aika haaveiden,
ne tuudittaa mut unehen.

haaveissain mä lennän pois,
jonnekkin missä hyvä olla ois.

näen itseni olevan yksin,
rannalla meren.

kuulen ystävän kuiskauksen,
se on niin hiljainen ja hentoinen.

sanat joita minulle sanotaan,
hukkuvat meren kohinaan.

hymyillä vapaasti saan,
elänhän omaa unelmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, 'hetken pysäyttävä' runo. Valitettavasti kaipaisin kovasti isoja alkukirjaimia, kun tuuppaan olemaan siinä asiassa aina niin tarkkana.

 

Käyttäjän kaikki runot