Nimetön

Runoilija HeiNäNeiTi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meidän historiaa on turha kirjoittaa
Kyyneleet kun tahtoo unohtaa

Annoimme mahdollisuuden
Kauniille tarinalle

Nyt vain musta taivas
Pimeys peittää kasvoni

Kauneus on niin katoavaista
Taivas särkyy sirpaleiksi

Pilvilinnat menneisyydessä
Kuvasi haalistuu

Kadotetuista unelmista
Matkaan paljaan jaloin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon alku todella pysäyttää ja muutenki tosi hyvä runo :)

Minuun iski varsinkin runon viimeinen säe. Upea lopetus!

 

Käyttäjän kaikki runot