Nuori äiti ja tyttö

Runoilija HeiNäNeiTi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keinu hiljaa keinuttaa
nukkuvaa tyttö vauvaa.
Äiti katsoo rakastaan.

On pienellä elämä edessään
nuori on äitikin elämässään.
Tyttö herää unestaan.

Hiljaa paikallansa ihmettelee
miksi tuuli tanssahtelee.
Äiti uskoo unelmaan.

Hellästi tytön syliinsä sulkee
antaen välittämisen tunteen.
Tyttö nukahtaa uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnetta syvää , ihanan kaunis suloisen runo .
Onnea teille kaikille.

Kaunista :')

Herkän kaunis runo nuoresta äidistä tyttärensä kanssa!

Suloinen, näen tuon vauvan silmissäni :)

 

Käyttäjän kaikki runot