Mä tahon muuttaa mailmaa

Runoilija HeiNäNeiTi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä tahon muuttaa mailmaa.

Sua mä käsken lopettaan,
en saa sua tottelemaan.
Kylmään ihoon kylmät huulet,
uudet haavat vanhat tuulet.

En pysty suhun koskettamaan.

Punaisellä värillä teet kuvioita,
sun sormes liikkuu mutta et kuule.
Mä tuskan tutun tunnen,
mä tiedän menettäväni jotain jälleen kerran.

Mä tahon muuttaa mailmaa.

Sun katsees kohtaa mun kyyneleet,
sanaakaan sano et.
Silmäsi ovat tyhjät tunteista,
joilla luulin olevan merkitystä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kaunista, helvetin upeaa!
Otsikko meni aivan nappiin! :)<3

 

Käyttäjän kaikki runot