Pettäjän osa

Runoilija HeiNäNeiTi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kaunis , kuiskaan.
Huuliasi hipaisen.
Leukaasi sivelen.
Silmiisi katson,
syvälle.

valhetta , jota sinä et näe.
Nautinto
julmuudesta.
Pahuus,
se olen minä.

Suutelen huuliasi.
sinä katsot
en väistä katsettasi.
Sanot rakastavasti.

Nousen ylös.
Käännän selkäni sinulle.
hymyilen
sytytän tupakan.
Poltan sen katsellessani sinua.

petturin suudelma
nautintoa.
Nukahdat.
Ivallisesti hymyilen,
sinulle.
Olet sokea,
rakkaudesta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voin sanoa, tämä on aivan mahtavaa.
Mistä sä revit näin mahtavii runoiii?
Hienoa !! :)

 

Käyttäjän kaikki runot