Määrätty tulevaisuus

Runoilija HeiNäNeiTi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


kuiskaus

Pyyntö.

Loistelias kaunotar,
aaltoilevin liikkein.
Asioita näkemään,
valmistautuminen aikansa viä.

huuto

Käsky.

Tottelevat aikanaan,
haluamattaan kuitenkaan.
Itsensä on muututtava,
unohdus.

Lopullinen päämäärä
tuskaa

Raha.
Sen tanssahteleva viettelys,
himoittava loistokkuus.

poissa

Myyty.




Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot