rakkaalle

Runoilija Sweety

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Somebody wants you Somebody needs you Somebody dreams about you every single night Somebody can't breath without you, it's lonely Somebody hopes that some day you will see That somebody's me ~Enrique Iglesias-Somebody's Me~
 

Onko ihanempaa
kuin ilta kainalossa oman rakkaan
aikaa vain meille kahdelle,
rakkautta vain omalle kullalle
Kauniita sanoja, helliä hetkiä
tähän hetkeen tahtoisin iäksi jäädä

Onko ihanempaa
kuin se kun iltaisin hartioitani hierot
lopuksi käsilläs hellästi hyväilet, silität ja suutelet
saat mut taivaisiin leijumaan,
nautinnosta ääneen huokaamaan

Onko ihanempaa
kuin se kun mut selkäni takaa yllätät
halaat kovaa ja niskaani hellästi suukotat
saat mut hymyilemään,
kylmät väreet vartaloani hyväilemään
ja sua aina vaan enemmän rakastamaan

Onko ihanempaa
kuin katsees lämmin ja rakkautta täynnä
silmilläsi kerrot halusi turvata,
suojella omaa rakasta kaikelta pahalta
Voitkohan nähdä saman minun katseestani?
En koskaan tahdo loukata, en satuttaa,
tahdon vain sua palavasti rakastaa
..'cause baby you're all that I need

Selite: 
M<3J
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot