se on turhaa minkä näkee oikeaksi

Runoilija Minoru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kärpäset juhli öisin
hehkulampun valossa
yksilöinä ollen samanlaisia
valossa joka tekee meistäkin paljaita.

miksi peität itseäsi,
kun kukaan ei katso muutenkaan.

ja se kaikki tuntuu samalta
viha, rakkaus, suru
helvetillinen kipu
kun joku niistä samanlaisista yksilöistä

osuu oikeasti siihen lamppuun.

Selite: 
ei näissä ole mitään erikoista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot