Korvat jotka soi ei kerro totuutta

Runoilija Minoru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tähtiposkia tytöillä
joiden elämä valuu hukkaan
viikonloput ovat itsemurhia varten

niiden elämä oli rocktähteyttä

Huudot jotka muuttuivat lauluksi muiden korvissa
kuuluivat äänettöminä vielä viime vuonna

Kiltit tytöt ja pahat pojat ei sovi yhteen
ne sanoi
ja jatkoi mielikuvien maalaamista

Raparperisillat
joista kuvastui joskus

sä, joka itkit itses uneen öisin
koska et saanut sitä tiettyä

Selite: 
en sit osaakaan kirjottaa musta. hehahehaheha.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on aivan liian hieno runo. Pienenpientä eskampismia ja niin kaunista tekstiä. Tässä nappasi jokin. Kirjoitat muutenkin tosi persoonallisesti ja tekstejäsi on mukava lukea. :)

Raparperisillat.
Lumoava sana.

 

Käyttäjän kaikki runot