Runoutta saa suurista miehistä, pienistä lähtee hersyvin nauru

Runoilija Minoru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oliskin niin
laskisin yksi, kaksi, kolme
joka päivä kymmeneen
kunnes en enää pelkäisi tulevaa

Harjaisin hiukset samalla tavalla
ensin eteen, pienesti taakse
mutten jättäisi kuitenkaan silmiä näkyviin

Naurahtaisin kohteliaasti
mutta puhuisin silti
ja pääsisin asioiden yli
miettimättä menneitä

Sanat jotka oli tarkoitettu balladeiksi
huudan ne kuin asia olisi hard rock
vai miksikö sitä kutsutaan?

Selite: 
sä oot niiiiin alternative mulle. ja näät sen silloin, kun jätät mut yksin vesikauhuisena lattialle ja mä tärisen. mutta vaan silloin. tai sitten mä vaan pelkään. mun ensimmäinen runontapainen tänä vuonna. pitäisköhän juhlia. laiminlyön tän kaiken nykyään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja haikean surullista ;(

 

Käyttäjän kaikki runot