kaksikymmentä (viisi laukausta päähän)

Runoilija nnyada

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Maaliskuun hiljaisuus pukee päälle
painavaa pimeyttä (pysähtyneisyyden alkeet)

vähän uutta, mausteena siihen
samaan
vanhaan.

Silmiin syttyy valo.
Kukaan ei edes tahdo kysyä
-- miksi.

Ja se kasvaa. Eikä ne nää
suonen sisälle.
Kutsuu tanssiin. Elää sivussa.

Taistelua hetkissä, joissa päätetään
mitkä muuttujat pysyvät(kään)
hengissä

Jälkikäteen keuhkot yrittävät repiä
ilmaa ja huutaa apua
(yksi sipaisu,
toinen suudelma).
Maahan sataa luupölyä.

Luurankoja kaapissa.

Post-it-note sanoo ettei se pitänyt
nimestään ennen kuin hän sanoi
sen ääneen.

Suonista maisemaan maalataan
O-positiivista (negaatiossa
solumutaatio ja karsinogeenejä)
mustelmien tarkoitus on
näyttää rakkaan kääntöpuoli. Rangassa on
varjokuvia. Hengittäminen tai
(vain) sydämen lyönnit voivat
rikkoa kylkiluita.

Muistot valuvat luuydinnesteenä
katukivetykselle.
'Rakastan sinua' muuttuu
kuolinsyyksi. (Ne pudistavat päätään
hymyillen sovitellaan siipiä,
lapaluun tynkiin.)

Epikriisiin merkittynä;
rakas, viet hengen.

Kevätauringossa ei ole varjoa
vesi valuu noroina asfalttienkelin reunoilla.
(Herätä sairaus sisälläni)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot