Murusia

Runoilija pinkpanter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä haluun antaa mielihyvää, iloa ja nautintoaa.. :)) Noh ehkä hieman surua ja ahdistusta purkaan tänne runo muodossa ;)
 

Oli valmis taikina ja valmis suunnitelma.
Oli leivoksia jo muutama ja muutama tulossa.
Murentuivat unelmat oli aloitettava alusta.

Suunitelmat uusiksi meni, järkyi koko elämäni.
On leivottava alusta, ja valmistaa taikina.

Nyt loppu tulos ei ole yhtä varma.
Eikä välttämättä koskaan tule valmiiksi.

Minusta tuntuu kuin puutuisi välineitä leipomiseen,
vaikka minulla onkin kaikki tarvittava.

Täytyisi vaan laitaa uuni lämpeemään ja
täytää kevät pullan tuoksulla.

Selite: 
Joulukuu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot