Kaupunkini.

Runoilija pinkpanter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä haluun antaa mielihyvää, iloa ja nautintoaa.. :)) Noh ehkä hieman surua ja ahdistusta purkaan tänne runo muodossa ;)
 

On tää mun kaupunki kyllä ihana.

Isät hakkaa poikiaan.
Hipit vetää kamaa.
Kesällä kaunis ja talvella kylmästä kohmea.

Juopot on ruskeita kun rusinat pulassa.
Ilosaari, vesi tuoksuu kuselta.
Kaunista näkee, vaan se on naamioitunut paskaan ympärillä.

Ihmiset, niistä ei voi edes puhua.
On normaalii,
On erillaisii,
Punkkia, hippiä, heviä, räbbii.

Hei, ollaan ja ei ollakaan.
Huudetaan ja jutellaan.

Väriä, värikästä
hei, tää on kesäkaupunki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ai että, onpa ihana todella tämä meidän kaupunki nyt kun lukee siun runon kautta ;)

 

Käyttäjän kaikki runot