Taivaan tie

Runoilija Nodobe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2007
Viimeksi paikalla: 23.1.2021 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on ajatus. Pienet sanat vaivattomat saavat aikaan niin suuret tunteet, joita kukaan muu ei voi maailmassa käsittää..
 

Tunnen poltteen ihossani
tuska kalvaa luihin asti.
Sydämessä suuri tahara
pahuudella se on täytetty.

En minä tiedä mitä tehdä
kaikki on niin sumun peitossa
elämästä puuttuu suunta
en tiedä matkani kulkua..

Taivasko on se paikka minne,
meidän pitäisi päästä?
Tuntuu niin mahdottomalta
kulkea edes eteenpäin.

Silti tiedän, että meille
jossain on paikka varattuna
Siellä meitä ootta taivas
Jumala ja Jeesus vapahtaja

Siellä murheet eivät paina
leppyy tämäkin musta sydän
Siellä eivät vaivaa synnit
ne meiltä verellä pois on maksettu.

Selite: 
Gospel bändini sanoituksia
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Nodobe alone 1.4.2012 1 Runo
Nodobe rajalla 24.6.2009 0 Runo
Nodobe Omatunto 24.6.2009 0 Runo
Nodobe Taistele 8.4.2010 0 Runo
Nodobe paha olla 2.6.2009 0 Runo
Nodobe Vaellus 19.12.2009 0 Runo
Nodobe Lähden 2.5.2009 0 Runo
Nodobe bad day 9.3.2009 0 Runo
Nodobe Taivaan tie 8.4.2010 0 Runo
Nodobe frendi 13.7.2009 0 Runo