Eromme

Runoilija R4K44S

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herkkyys on kauniimpaa..
 

Eromme olivat minulle kuin,
Miekka sydämeen,
tuhat puukkoa ihon läpi.
En voi puhua siitä.
Se sattuu !
Sa ahdistaa !
Se on suurta tuskaa,
jota en kestä enää kauaa.

Tahdon kuolla,
tahdon lopettaa tämän elämän.
Eksä sanoo että kaikille olisi parempi,
jos kuolisin pois,
että minua ei enää olisi.
Mietin tänään samaa,
olisiko se oikeasti parempi kaikille.
Ei, en kestäisi sitä itse.
Tahdon nähdä kasvosi,
ihanan hymysi.

Mutta nyt,
olemme eronneet,
elämäni hajosi käsiini.
Elämäni on tällä hetkellä kuin,
palapeli,
jota ei voi enään ikinä kasata.

Selite: 
Tämä ero on aivan kamala, en tiedä mitä tekisin ! Itken jatkuvasti. Eikä kukaan kotona huomaa, tai sitten vaan välitä ! Oon iha hajalla enkä kestä enää kauaa !
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot