"Me"

Runoilija R4K44S

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herkkyys on kauniimpaa..
 

Kun näin sinut ensimmäistä kertaa,
rakastuin ensisilmäyksellä.
Siitä on jo monta vuotta,
mutta muistan sen päivän kuin eilisen,
kun tapasimme ensimmäistä kertaa.
Meistä on kauan,
"me" on historiaa.
Mutta rakastan sinua silti,
ei ne tunteet katoa noin vaan.
Erehdyin meistä,
luulin että olisimme ikuisesti "me".
Yksi asia kuitenkin on ikuista;
Rakkauteni sinuun ! <33

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot