Rauhan kaipuu

Runoilija R4K44S

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herkkyys on kauniimpaa..
 

Tahdon olla rauhassa,
mutta kuitenkin kanssasi.
Pysythän luonani,
mutta aivan hiljaa.
Olethan kanssani,
makaathan sylissäni,
mutta niin hiljaa,
että voin miettiä rauhassa.
Miettiä,
mitä minulla on,
vaikka luulenkin,
ettei minulla ole mitään.
Mutta minullahan on kaikki tarvittava,
sinut !<33

Selite: 
Tahdoin olla yksin mutta kuitenkin hänen kanssaan
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot