kaunis hetki

Runoilija belomorkanal

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.3.2013
Viimeksi paikalla: 21.8.2020 8:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

anna mun hävitä
anna mun yrittää ja epäonnistua
katso mua nenän vartta pitkin
ja viekottele toiselle
vähän ajan päästä
luodaksesi taas vienon hymyn
joka ajaa minut
kohti kohtuuttomampaa tyhjiötä
jota ei saa täyttymään
kuin hetkeksi sinä iltana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita hetkiä kannattaa järjestää mahdollisimman paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot